Rational Fırın Akıllı Özellikler Serisi: iCookingControl

Dünyanın en iyi fırın markalarından biri olan Rational fırın Türkiye'de okunuşunun da etkisiyle Rasyonel Fırın olarak bilinmektedir. Ev kullanıcıların pek duymadığı bu marka endüstriyel mutfakların vazgeçilmezlerindendir.

Rational fırın sahip olduğu pek çok özellik ile pazarda çok iddialı bir konumda olmasının gururunu sunduğu akıllı özelliklere de borçludur. Rational markası kendi ürünlerini kullananların tam kıvamında ve tam tadında yemekler pişireceklerinin garantisini vermektedir.

Rational Fırın akıllı özellikleri nelerdir? Dilerseniz bu yazımızda bu özelliklerin ilkine bakalım.

iCookingControl

Tam olarak istediğiniz yemek kalitesini elde etmek iCooking Control ile mümkün. İster balık, ister et, ister kümes hayvanı, hamur işleri, yumurtalı yemekler, ister tatlılar olsun; SelfCookingCenter® ile her şey -hassas bir şekilde - üstelik tam istediğiniz kıvamda - pişer. Siz istediğiniz sonucu girersiniz, SelfCookingCenter® isteklerinizi daima ve tam ölçüsünde hayata geçirir. Bu, benzersiz akıllı pişirme sistemi sayesinde mümkün olur: iCookingControl

iCookingControl® pişirme alışkanlıklarınızı ve tercihlerinizi öğrenir ve cihazın kontrolünü, sizin ihtiyaçlarınıza göre uyarlar. Artık hiçbir şeyi kontrol etmeniz veya gözetim altında tutmanız gerekmez, her şey güvenilir bir şekilde tam istediğiniz gibi gerçekleşir.

iCookingControl® sensörler yardımıyla ürünlerin büyüklüğünün ve durumunun yanı sıra yükleme miktarını algılar ve istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayacak pişirme yöntemini, pişecek yemeklere uyarlar. Bunun için gereken bütün kararları kendi kendine alır ve sıcaklığı, pişirme haznesinin iklimini ve pişirme süresini otomatik olarak ayarlar. Yapılan her uyarlama size ekrandan haber verilir. Böylece tam olarak neler olduğundan haberiniz olur ve her şey her zaman gözünüzün önündedir.

Pişirme Durumu Ekranda Gösterilir

  • Siz istediğiniz pişirme sonucunu belirleyin, SelfCookingCenter® isteklerinizi hayata geçirsin.
  • iCC® Cockpit sayesinde pişirme sisteminizin o anda ne yaptığını her zaman görebilirsiniz.
  • iCC® Monitor, sistemin hangi ayarları yaptığını size gösterir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

La Cimbali M24 Kahve Makinesi

La Cimbali M1 MilkPS Süper Otomatik Espresso ve Cappucciono Makinesi

Yeni Kahve Makinesi Modeli: Cimbali M26